Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit ottivat kaksi voittoa Savo-Karjalan alueen jatkosarjan avausturnauksessa sunnuntaina Kuopiossa. Avausottelussa joukkue nappasi maukkaan revanssin Kontiolahden LeBa-96:sta lukemin 9–5, ja toisessa ottelussa kaatui Nilsiän Apassit 6–2.

Avausottelu LeBaa vastaan pysyi tasaisena toisen erän puoliväliin saakka. Sen jälkeen Hu-Pan hallinta alkoi tuottaa tulosta ja LeBa pudota vauhdista. Lopullisesti peli ratkesi kolmannen erän alussa Hu-Pan siirryttyä 7–3-johtoon. Avausottelun hahmoja olivat viisi maalia laukonut Tuukka Kärkkäinen ja 22 kertaa torjunut Juhani Järveläinen. Myös kolmen maalin parivaljakko Miika Pulliainen–Leevi Launo oli pelipäällä.

Nilsiän Apasseja vastaan Hu-Pa hallitsi peliä alusta saakka ja vei avauserän puhtaasti 3–0. Aktiivinen viisikkopuolustaminen piti Apassit poissa maalintekotilanteista koko pelin ajan, ja hyökkäysalueen hyvä pallon liikuttaminen tuotti näyttäviä maaleja. Loppulukemat olisivat voineet olla helposti suuremmatkin kuin 6–2. Ida Koistinen torjui varmasti kaiken torjuttavissa olevan.

Hu-Pan valmennus oli erittäin tyytyväinen koko joukkueen puolustuspelaamiseen. Hyökkäyspelaamiseen alkaa myös löytyä toivottua juonikkuutta ja viimeistelyyn tehoa. Erityisesti joukkueen kokenein osasto näytti sunnuntaina hyökkäysvoimaansa.

Hukka-Pallon tehot sunnuntaina: Tuukka Kärkkäinen 7+2, Joonatan Laitinen 2+6, Miika Pulliainen 3+0, Leevi Launo 0+3, Arsi Rosenberg 1+0, Otto Kekki 1+0, Aleksi Honkanen 1+0, Eemeli Leskinen 0+1