Salibandyseura Hukka-Pallon A-juniorit kärsivät kaksi tappiota I divisioonan turnauksessa Kuopiossa sunnuntaina. Avauskamppailussa Joensuun Josbaa Hu-Pa taipui murheellisen päätöserän myötä 6–7-tappioon. Toisessa ottelussa Kontiolahden Leba-96 oli parempi selvin luvuin 7–0.

Josbaa vastaan Hu-Pa pystyi pelaamaan odotetulla tasolla kaksi erää ja johti ottelua toiselle erätauolle mentäessä ansaitusti 6–3. Kolmannessa erässä joukkueen otteista kuitenkin puuttui viimeinen terävyys niin puolustuksessa kuin hyökkäyksessäkin. Taitava Josba hyödynsi Hu-Pan heikot hetket, ja tuloksena oli erittäin kirvelevä maalin tappio Hukka-Pallolle.

Päivän toisessa kamppailussa Hu-Pa sai kokea vastustajan hyökkäysvoiman heti avauserässä, jonka aikana LeBa iski vastustamattomasti taululle 4–0-johdon. Toiseen erään Hu-Pa muutti karvaustaan, ja peli tasoittui selvästi. LeBa kykeni kuitenkin kontrolloimaan peliä johtoasemassa, vaikka Hu-Pakin pystyi jo laadukkaita maalintekopaikkoja rakentamaan. Päätöserän hieman kyseenalaiset jäähyt veivät Hu-Pan takaa-ajosta viimeisen terän.

I divisioonan kevätkierroksen aikana Hu-Pan tavoitteena on joukkueen pelirutiinin ja suoritusvarmuuden nostaminen sarjatason vaatimalle tasolle. Hetkellisesti joukkue pystyy haastamaan täysin kaikki sarjavastustajat.

Hu-Pan tehot Kuopiossa: Arttu Holopainen 2+1, Tuukka Kärkkäinen 2+0, Valtteri Hannelin 1+1, Joonatan Laitinen 0+2, Jasse Sikanen 1+0, Miika Pulliainen 0+1 ja Topi Leppänen 0+1.

Josbaa vastaan Tomi Sutinen torjui 16 kertaa ja LeBaa vastaan Juhani Järveläinen 20 kertaa.