Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit jatkoivat Savo-Karjalan alueen jatkosarjaa Kuopiossa sunnuntaina kahdella voitolla. Samalla joukkue varmisti paikkansa neljän joukkueen ylialueelliseen haastajafinaaliturnaukseen.

Hyvällä jalalla liikkeellä ollut Hukka-Pallo jyräsi avausottelussa Kontiolahden LeBa-96:n 13–3. Toisessa ottelussa HuPan hyökkäysvoiman sai puolestaan tuntea Nilsiän Apassit lukemin 12–3. Avausottelu oli alusta saakka HuPan näytöstä, ja juonikkaan, koko viisikkojen hyökkäyspelin lisäksi maalivahti Juhani Järveläinen pelasi huippupelin.

Toisen ottelun alussa HuPa oli hetken vaikeuksissa, kun Nilsiän Apassit siirtyi 1–0-johtoon ja heti perään HuPa sai viiden minuutin jäähyn. Kaksi alivoimamaalia yhdeksään sekuntiin käänsi pelin kuitenkin HuPalle, ja toisen erän alussa joukkue karkasi lopullisesti iskemällä neljä maalia kolmeen minuuttiin. Pelin ratkettua HuPa latoi lisäosumia leveällä rintamalla.

Turnauspäivän parasta antia oli koko joukkueen onnistuminen aktiivisessa hyökkäyspelaamisessa. Myös viisi maalia tuottanut ylivoimapeli ilahdutti HuPan valmennusta.

HuPan tehot Kuopiossa sunnuntaina: Tuukka Kärkkäinen 7+4, Joonatan Laitinen 6+3. Miika Pulliainen 3+4, Otto Kekki 2+2, Jeri Pylkkänen 2+1, Kalle Hartikainen 0+3, Tatu Karvinen 1+2, Juuso Vehviläinen 1+1, Antti Pulkkinen 1+1, Aleksi Honkanen 1+0, Arsi Rosenberg 1+0, Konsta Hannelin 0+1, Juhani Järveläinen 0+1 ja 14+6 torjuntaa