Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit saivat hopeaa Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen alueiden haastajafinaaliturnauksessa. Avausottelussa HuPa kaatoi Lappeenrannan PoNoVon 5–4, mutta finaalissa Welhot B2 oli jälleen kerran HuPaa vahvempi lukemin 5–2.

Haastajafinaalin välierässä HuPa vei niukasti mutta ansaitusti voiton PoNoVosta. Joukkueet tekivät maaleja vuorotahtiin varsin hyvätasoisessa kamppailussa. HuPan luotettava maalivahti Juhani Järveläinen oli koko ajan aavistuksen PoNoVon virkaveljeään työllistetympi.

Ottelun ratkaisu nähtiin aivan kolmannen erän lopussa, kun HuPa onnistui ottelun ainoan jäähyn aikana iskemään ylivoimalla voittomaalin. Vastustajan loppurynnistyksen HuPa kesti ja eteni finaaliin Kuopion Welhoja vastaan.

HuPan ja Welhot B2:n finaalikamppailu oli joukkueiden viides kohtaaminen kuluvan kauden aikana. Kerran pisteet oli jaettu, ja kolmasti Welhot oli poistunut kaukalosta voittajana. Joukkueiden voimasuhteissa ei ollut tapahtunut muutosta sitten viime kohtaamisen, ja virheettömän varmasti esiintynyt Welhot vei alueen haastajamestaruuden ottelutapahtumiin nähden oikeutetusti lukemin 5–2.

HuPa sai peliin hyvän alun ja johti ottelua aivan ensimmäisen erän loppuminuuteille saakka. Erän lopun mustan hetken aikana Welhot siirtyi kuitenkin 18 sekunnin sisään tulleilla maaleilla 2–1-johtoon. Tasaisen toisen erän jälkeen Welhot pääsi heti kolmannen erän alussa kolmen maalin karkumatkalle, eikä HuPa tästä enää noussut.

Kahden miehen ylivoimalla kotijoukkueella oli vielä etsikkoaikansa, ja kertaalleen HuPa onnistuikin. Lisäkavennuksiin joukkueen voimat eivät enää riittäneet, ja kun Welhot osui pelin lopussa vielä kertaalleen, matkasi alueen haastajamestaruus Kuopioon. Mestaruuden takeena oli Welhojen tasaisuus ja HuPaa tehokkaampi viimeistely.

HuPan tehot Varkaudessa sunnuntaina: Tuukka Kärkkäinen 4+0, Miika Pulliainen 2+0, Topi Leppänen 0+2, Joonatan Laitinen 0+2, Arsi Rosenberg 1+0 ja Antti Pulkkinen 0+1.