Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit jatkoivat Savo-Karjalan alueen jatkosarjaa lauantaina Varkaudessa. Runsaslukuisen kotiyleisön edessä joukkue nappasi reilun 13–2-voiton Welhot Diamondista mutta joutui tunnustamaan sarjakärki Welhot B2:n paremmakseen niukasti 3–5.

Avausottelussa Hu-Pan peli rullasi vapautuneesti läpi ottelun. Joukkueiden tasoero tuli selväksi heti ottelun alusta lähtien, ja Tuukka Kärkkäisen hattutempun siivittämä Hu-Pa vei avauserän 6–1. Toisessa erässä tempo hieman laski, mutta kolmas erä oli taas Hu-Pan näytöstä, ja joukkue latoi maaleja vastustamattomasti.

Päivän toiseen otteluun sarjakärki Welhot B2:ta vastaan Hu-Pa sai hyvän alun ja johti ottelua täysin ansaitusti avauserän jälkeen 2–0. Toisen erän alku oli puolestaan erittäin heikko, ja Welhot siirtyi neljässä minuutissa jo 2–3-johtoon muutaman onnenkantamoisen avulla. Toisen erän lopun ja koko kolmannen erän Hu-Pa oli ottelussa niskan päällä, ja vain Welhojen maalivahdin huippupeli sekä Hu-Pan maalipaikkojen tuhlailu esti kotijoukkueen nousun voittoon.

Tappiosta huolimatta Hu-Pan peli alkaa olla paikoin hyvinkin lupaavaa. Joukkue on asettanut tavoitteekseen maaliskuun puolivälissä pelattavassa ylialueellisessa haastajafinaalissa menestymisen. Sen tavoitteen suhteen joukkue on valmennuksen mukaan aikataulussa.

Hu-Pan tehot Varkaudessa: Tuukka Kärkkäinen 6+2, Joonatan Laitinen 4+3, Arsi Rosenberg, 2+1, Miika Pulliainen 2+1, Otto Kekki 0+3, Kalle Hartikainen 1+0, Jeri Pylkkänen 1+0, Tuomas Kauppinen 0+1
Ida Koistinen Diamondsia vastaan 2 torj.
Juhani Järveläinen Diamondsia vastaan 3 torjuntaa ja Welhot B2:ta vastaan 26 torjuntaa.