Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit voittivat molemmat ottelunsa sunnuntaina Nilsiän pienellä parketilla pelatussa Savo-Karjalan alueen jatkosarjan turnauksessa. Avausottelussa kaatui Kontiolahden LeBa-96 luvuin 5–2 ja toisessa ottelussa Nilsiän Apassit selvästi 10–3.

Avausottelu LeBaa vastaan pysyi tasaisena toiseen erään saakka. LeBan 1–2-johtomaalin jälkeen HuPa ryhdistäytyi, tuli tasoihin ja karkasi vielä toisen erän aikana 4–2-johtoon. Kolmannessa erässä HuPa puolusti tunnollisesti ja piti vastustajan poissa laadukkailta maalintekopaikoilta.

Toiseen otteluun Nilsiän Apasseja vastaan HuPa sai hyvän alun ja johti ottelua kymmenen minuutin jälkeen 4–0. Toisessa erässä HuPan aktiivinen karvauspelaaminen tuotti edelleen tulosta, ja käytännössä ottelu oli ohi kahden erän jälkeen HuPan johdettua 8–2. Kolmas erä oli enää muodollisuus.

Molempien maalivahtien, avausottelussa lukuisia huipputorjuntoja napsineen Juhani Järveläisen ja toisessa ottelussa syöttöpisteenkin napanneen Ida Koistisen varmat otteet loivat pohjan voitoille. HuPan valmennus oli myös tyytyväinen aktiiviseen karvauspelaamiseen sekä siihen, että joukkue kykeni yksinkertaistamaan peliään olosuhteiden vaatimalle tasolle turnauspäivän edetessä.

HuPa jatkaa joulutauolle sarjakakkosena kohti 13. tammikuuta Varkauden liikuntatalolla pelattavaa kotiturnausta.

HuPan tehot Nilsiässä sunnuntaina: Tuukka Kärkkäinen 5+2, Joonatan Laitinen 3+3, Leevi Launo 3+1, Miika Pulliainen 1+3, Antti Pulkkinen 2+1, Tatu Karvinen 1+0, Juuso Vehviläinen 0+1, Aleksi Honkanen 0+1, Kalle Hartikainen 0+1, Ida Koistinen 0+1.