Hukka-Pallon C1- salibandyjuniorit pyyhkivät Joulutauon tuomat ruosteet Savo-Karjalan aluesarjan viidennessä turnauksessa kahdella voitolla lauantaina 7.1. Outokummussa. C1-pojat viettivät pörssipäivää, avausottelussa kaatui Kontiolahden LeBa-96 13–3 ja toisessa ottelussa Apassit Nilsiästä 12-4. Turnauksen jälkeen Hukka-Pallo kasvatti sarjajohtoaan kuuteen pisteeseen ennen aluesarjan kahta viimeistä turnausta.

Parin poisjäännin seurauksena HuPa pelasi turnauksen 10 kenttäpelaajan ja maalivahdin voimin. Uutena pelaajana debyyttinsä teki Antti Pulkkinen.

Avausottelu pelattiin Kontiolahden LeBa-96 vastaan. Ottelu ratkesi ensimmäiseen erään, jonka HuPa voitti 4-0. Hukka-Pallon hyökkäykset pyörivät läpi ottelun monipuolisesti ja vapautuneesti. Pelin loputtua lukemat Hukka-Pallon eduksi 13-3. Huomioitavaa ottelussa oli onnistunut alivoimapeli. Neljän oman jäähyn aikana onnistuttiin tekemään viisi alivoimamaalia ilman, että vastustaja onnistui maaliteossa kertaakaan.

Tehot: Kalle Hartikainen 2+4, Miika Pulliainen 1+4, Jesse Pehkonen 3+0, Aleksi Honkanen 2+1, Leevi Launo 2+1, Aleksi Rissanen 1+1, Antti Pulkkinen 1+0, Arsi Rosenberg 1+0 ja Topi Leppänen 0+1. Maalilla Ida Koistinen.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Apassit Nilsiästä. Apassit sai otteluun salama-alun, sillä pallo löytyi HuPan maalista 26 sekunnin jälkeen. Tämän HuPa kuittasi tekemällä seuraavassa kahdeksassa ja puolessa minuutissa viisi maalia Apassien verkkoon. Ensimmäisen erän jälkeen peli oli lukemissa 5-1. Ottelun loppua kohden pelaamisen intensiteetti putosi hiukan pelin ratkettua ja pahimman maalinälän tultua tyydytetyksi. Loppulukemat 12-4 HuPalle.

Tehot: Miika Pulliainen 3+2, Kalle Hartikainen 2+2, Jesse Pehkonen 2+2, Konsta Hannelin 2+0, Leevi Launo 2+0, Aleksi Rissanen 0+2, Topi Leppänen 0+2, Arsi Rosenberg 1+0 ja Aleksi Honkanen 0+1. Maalilla Ida Koistinen.

Yhteenvetona peleistä voidaan sanoa, että lyhyehkö kenttä asetti peleihin omat vaatimuksensa, joihin HuPa onnistui mukautumaan pelitavallisesti vastustajia paremmin. Myös maalipaikkojen alustus onnistui monipuolisesti, välillä syöttömyllyissä naatiskeltiin ja jätettiin jokunen maalipaikka käyttämättäkin. Pelien ratkettua aikaisessa vaiheessa, oman pään pelaaminen hiukan mukavoitui ja omaan päätyyn tuli jokunen löysä maali.

Sarjaa on jäljellä kaksi turnausta. Seuraava turnaus pelataan Kuopiossa Studentialla 4.2.2017. Tällöin HuPalla on ohjelmassa kaksi peliä, jotka voittamalla Hukka-Pallo voisi jo sinetöidä aluesarjan voiton. Ensimmäisessä pelissä vastaan tulee uudestaan Nilsiän Apassit ja toisessa Welhot Diamonds Kuopiosta.