Perjantaina 16.11. Varkauden liikuntatalolla pelattiin yksittäinen sarjapeli paikallisvastusta VarTaa vastaan.

Ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja tauolle lähdettiin 3-2 johdossa. Toisessa ja kolmannessa erässä ainoastaan Hu-Pa onnistui maalinteossa.

Pelistä voitto Hu-Palle 8-2. Maalissa Joona Lahtinen torjui hienosti.

Tässä ottelussa pisteitä tekivät: Tuomas Pakarinen 5+0, Jimi Harmuth 1+1, Jimi Juottonen 1+0, Mikael Pöllänen 1+0, Aleksi Hämäläinen 0+1 ja Niilo Kolari 0+1.

Sunnuntaina 18.11. pelattiin Kuopiossa. Sairastelut pienenti kokoonpanoa ja maalissa oli ensimmäistä kertaa Aleksi Hämäläinen.
Ensimmäisessä pelissä vastaan asteli jälleen VarTa. Peli oli tiukkaa vääntöä puolin ja toisin, onnistumisia nähtiin molemmissa joukkueissa. Hu-Pa vei kuitenkin voiton 8-5. Aleksi Hämäläinen onnistui maalissa loistavasti.

Tehot: Tuomas Pakarinen 4+2, Jimi Harmuth 2+1, Onni Voutilainen 1+1, Niilo Kolari 1+0 ja Mikael Pöllänen 0+3.

Sunnuntain toisessa pelissä vastaan asettui Welhot Wings Kuopiosta. Peliin lähdettiin vajaalla kahdella ketjulla loukkaantumisen ja sairastelujen takia. Kaksi erää jaksettiin taistella hienosti ja peli oli melko tasaista. Kolmanteen erään lähdettiin Welhojen 3-1 johdolla. Viimeisessä erässä väsymys alkoi tuntumaan hienosti taistelleessa Hu-Pan joukkueessa. Peli Welhojen voittoon 10-2.

Tehot: Onni Voutilaiunen 2+0 ja Tuomas Pakarinen 0+2.

Valmennus on erittäin tyytyväinen joukkueen uurastukseen vajaalla kokoonpanolla. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia pelejä.