Salibandyseura Hukka-Pallo jatkoi A-junioreiden I divisioonaa kahdella tappiolla sunnuntaina Kuopiossa. Kauden parasta esitystä hiponeet otteet eivät riittäneet kovia Pohjois-Suomen joukkueita vastaan.

Avausottelun HuPa hävisi 6–3 voitosta voittoon kulkeneelle Oulun OFBC:lle. HuPa aloitti ottelun pirteästi ja siirtyi Joonatan Laitisen osumalla 1–0-johtoon. Ottelu säilyi erittäin tasaisena aina kolmannen erän puoliväliin saakka. Jesper Ikosen 2–2 tasoituksen jälkeen HuPalla oli oma etsikkoaikansa nousta ottelussa kuskin paikalle, mutta rutinoitunut OFBC käänsi pelin edukseen kolmannen erän toisella puolikkaalla. Arttu Holopainen kavensi loppulukemiksi 6–3 kauniin hyökkäyksen päätteeksi.

Toisen ottelunsa HuPa hävisi Haukiputaan Heitolle niin ikään 6–3. HuPa johti ottelua vielä kahden erän jälkeen 3–2 HuPan riveissä debytoineen VarTa-laina Valtteri Hannelinin, Joonatan Laitisen ja Jesper Ikosen osumilla. Kolmannen erän alun neljän mustan minuutin aikana HaHe nousi kuitenkin ensin tasoihin ja saman tien 5–3-johtoon. Sen jälkeen HuPa iski hyökkäyksiään vastustajan tiukkaan puolustusmuuriin eikä kyennyt enää haastamaan tappioitta sarjassa etenevää Haukipudasta.

Maalivahdit Tomi Sutinen ja Juhani Järveläinen tarjosivat esityksillään HuPalle mahdollisuuden taistella voitoista. Myös kokeneet VarTan R-pelaajat Valtteri Hannelin, Jani Suomula sekä Henri Jääskeläinen toivat syvyyttä nuoreen HuPan joukkueeseen. Jatkossa sunnuntain tasoisilla esityksillä HuPalle on kovassa A-nuorten I divisioonassa luvassa myös voittoja, kunhan vain viimeistely saadaan kohdalleen ja keskialueen virheet minimiin.

HuPan tehot sunnuntaina Kuopiossa: Jesper Ikonen 2+0, Joonatan Laitinen 2+0, Arttu Holopainen 1+1, Valtteri Hannelin 1+0 ja Tuukka Kärkkäinen 0+1.

OFBC-pelissä Tomi Sutinen 28 torjuntaa ja HaHe-pelissä Juhani Järveläinen 13 torjuntaa.