Tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Salibandyseura Hukka-Pallo ry
Kauppakatu 50 LH 1
78200 Varkaus
mari@hukka-pallo.fi

Seura toimii rekisterinpitäjänä niille henkilötiedoille, joita keräämme seuran toimintaan osallistuvista. Rekisterinpitäjä on vastuussa sille annetuista henkilötiedoista ja niiden käsittelystä. Tietosuojassa kyse on luottamuksesta, ja yksityisyytesi sekä henkilötietojesi suojaaminen on seuralle ensiarvoisen tärkeää. Sen vuoksi keräämme henkilötietojasi vain niissä määrin, kuin tarvitsemme niitä ylläpitääksemme ja hoitaaksemme suhdetta seuran toimintaan osallistuviin. Tässä tietosuojaselosteessa on käsitelty niitä periaatteita, joita seura toteuttaa henkilötietoja käsittelyssä.


Yhteyshenkilö henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa

Mari Nisonen
Salibandyseura Hukka-Pallo ry
Kauppakatu 50 LH 1, 78200 Varkaus
mari@hukka-pallo.fi


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn suostumuksen taikka seuran ja jäsenen välisen jäsensuhteen taikka muun asiallisen yhteyden perusteella, jolloin lainmukainen käsittelyperuste on rekisterinpitäjän oikeutettu etu, etenkin seuraaviin käsittelyn tarkoituksiin:

  • Jäsenyyksien ylläpito
  • Kilpailutoiminnan toteuttaminen
  • Tulospalvelun ylläpito ja tilastojen julkaisu
  • Sähköinen jäsenviestintä
  • Analysointi ja tilastointi
  • Asiakaspalvelun ja toiminnan toteuttaminen sekä kehittäminen


Käsiteltävät henkilötietojen ryhmät, rekisterin tietosisältö

Seura käsittelee rekisteröidystä seuraavia käyttötarkoituksen kannalta tarpeellisia henkilötietoja tai henkilötietojen ryhmiä:

  • yhteystiedot, kuten nimi, osoite, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet,
  • rekisteröitymistiedot, kuten käyttäjätunnus, nimimerkki, salasana ja muu mahdollinen yksilöivä tunnus,
  • demografiatiedot, kuten ikä, sukupuoli ja äidinkieli,
  • mahdolliset luvat ja suostumukset
  • jäsensuhdetta koskevat tiedot, kuten, laskutus- ja maksutiedot, tuote- ja tilaustiedot, tieto vanhempainvastuunkantajasta
  • ottelutilastot, kuten, ottelut, maalit, varoitukset ja muut ottelutapahtumaan liittyvät tilastointitiedot
  • palkan- ja palkkionmaksuun liittyvät yksilöivät tiedot, kuten henkilötunnus
  • seuran ja henkilön kilpailutoimintaan liittyvät tiedot sekä muut asiakkaan suostumuksella kerätyt tiedot, kuten henkilön kuva

Säännönmukaiset tietolähteet

  • jäseneltä itseltään suoraan järjestelmään, sähköpostitse, puhelimitse, lomakkeella, mobiilisovelluksen kautta, tai muulla vastaavalla tavalla,
  • rekisterinkäsittelijän (pääkäyttäjä) tai toimihenkilön (ylläpitäjä) syöttäminä
  • evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla
  • lajiliittojen rekistereistä ja kilpailujärjestelmistä


Tietojen säilytysaika
Säilytämme käyttäjän tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen yllä määriteltyjen henkilötietojen käyttötarkoitusten toteuttamiseksi kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Voimme kuitenkin olla velvoitettuja säilyttämään joitakin käyttäjän henkilötietoja noudattaaksemme kirjanpito- tai muuta pakottavaa lainsäädäntöä myös asiakassuhteen tai muun henkilötietojen käsittelyperusteen päättymisen jälkeen.


Henkilötietojen käsittelijät
Seuran työntekijät, joiden työtehtävien toteuttamiseksi henkilötietojen käsittely on välttämätöntä, voivat käsitellä henkilötietoja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja heidän kanssaan on tehty erillisen salassapito ja tietojenkäsittelysitoumus.


Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei siirretä säännönmukaisesti EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolelle.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti. Seura ei myy tai vuokraa rekisteröidyn henkilötietoja kolmansille osapuolille. Tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  • Voimme luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.
  • Voimme luovuttaa tietoja tilastollista, tieteellistä tai historiallista tutkimusta varten edellyttäen, että tiedot on muutettu sellaiseen muotoon, että tiedon kohde ei enää ole niistä tunnistettavissa.
  • Voimme luovuttaa jäsenen henkilö- ja maksutietoja verkkopalveluita tarjoavalle sopimuskumppanille esimerkiksi laskutustoimintoja (laskut, maksumuistutukset, saatavien perintä) varten.
  • Jos käyttäjä on erikseen antanut suostumuksena/valtuutuksensa, voimme luovuttaa jäsenen henkilötietoja kolmannelle osapuolelle lisenssin ja vakuutuksen hankkimiseksi käyttäjän puolesta.
  • Jos käyttäjä on erikseen antanut suostumuksensa seuran yhteistyökumppaneiden sähköiseen suoramarkkinointiin, voidaan käyttäjän tietoja luovuttaa tarkoin valituille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä koskevat manuaaliset aineistot säilytetään suojatuissa tiloissa. Digitaalisesti tallennetut ja käsiteltävät tiedot ovat tietokannoissa, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muiden teknisten keinojen avulla suojattuja.

Sivujen toteutuksessa on hyödynnetty teknistä tietosuojaa, jolla pyritään huolehtimaan siitä, että̈ syötetyt tiedot säilyvät muuttumattomina ja ovat saatavilla vain tietoon oikeutetuille.

Rekisterin tietojenkäsittelyyn on käyttöoikeudet vain niillä rekisterinpitäjän henkilöstön jäsenillä joiden työtehtävien suorittaminen sitä edellyttää. Rekisterin tietojen muokkaaminen ja lukeminen edellyttää henkilökohtaista tunnistautumista järjestelmään. Rekisteristä suoritetaan säännöllinen varmuuskopiointi.

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on EU: tietosuoja-asetuksen 679/2016 artiklan 15 -21 mukaisesti oikeus saada pääsy tietoihin, pyytää tietojen oikaisemista tai poistoa, rajoittaa käsittelyä, siirtää tiedot järjestelmästä toiseen sekä vastustaa henkilötietojen käsittelyä.

Edellä mainittuihin oikeuksiin viitaten pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Salibandyseura Hukka-Pallo ry / Tietosuoja
Kauppakatu 50 LH 1
78200 Varkaus

tai sähköpostitse osoitteeseen mari@hukka-pallo.fi

Rekisteröidyllä on aina oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle tavasta, jolla seura käsittelee rekisteröidyn henkilötietoja. Valitus tehdään toimivaltaisen viranomaisen ohjeistamalla tavalla suoraan toimivaltaiselle viranomaiselle, joka Suomessa on tietosuojavaltuutettu.

KAUDEN PÄÄTTÄJÄISET

Kauden 2017-2018 päättäjäiset pidetään Varkauden Klubilla 9.5.2018 klo 18:00 alkaen.

Ilmoittautumiset 050 4108114 (tekstiviestillä) tai mari@hukka-pallo.fi 2.5.2018 mennessä tarjoilujen vuoksi.

Hukka-Pallon B-junnuille hopeaa haastajafinaaleista

Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit saivat hopeaa Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen alueiden haastajafinaaliturnauksessa. Avausottelussa HuPa kaatoi Lappeenrannan PoNoVon 5–4, mutta finaalissa Welhot B2 oli jälleen kerran HuPaa vahvempi lukemin 5–2.

Haastajafinaalin välierässä HuPa vei niukasti mutta ansaitusti voiton PoNoVosta. Joukkueet tekivät maaleja vuorotahtiin varsin hyvätasoisessa kamppailussa. HuPan luotettava maalivahti Juhani Järveläinen oli koko ajan aavistuksen PoNoVon virkaveljeään työllistetympi.

Ottelun ratkaisu nähtiin aivan kolmannen erän lopussa, kun HuPa onnistui ottelun ainoan jäähyn aikana iskemään ylivoimalla voittomaalin. Vastustajan loppurynnistyksen HuPa kesti ja eteni finaaliin Kuopion Welhoja vastaan.

HuPan ja Welhot B2:n finaalikamppailu oli joukkueiden viides kohtaaminen kuluvan kauden aikana. Kerran pisteet oli jaettu, ja kolmasti Welhot oli poistunut kaukalosta voittajana. Joukkueiden voimasuhteissa ei ollut tapahtunut muutosta sitten viime kohtaamisen, ja virheettömän varmasti esiintynyt Welhot vei alueen haastajamestaruuden ottelutapahtumiin nähden oikeutetusti lukemin 5–2.

HuPa sai peliin hyvän alun ja johti ottelua aivan ensimmäisen erän loppuminuuteille saakka. Erän lopun mustan hetken aikana Welhot siirtyi kuitenkin 18 sekunnin sisään tulleilla maaleilla 2–1-johtoon. Tasaisen toisen erän jälkeen Welhot pääsi heti kolmannen erän alussa kolmen maalin karkumatkalle, eikä HuPa tästä enää noussut.

Kahden miehen ylivoimalla kotijoukkueella oli vielä etsikkoaikansa, ja kertaalleen HuPa onnistuikin. Lisäkavennuksiin joukkueen voimat eivät enää riittäneet, ja kun Welhot osui pelin lopussa vielä kertaalleen, matkasi alueen haastajamestaruus Kuopioon. Mestaruuden takeena oli Welhojen tasaisuus ja HuPaa tehokkaampi viimeistely.

HuPan tehot Varkaudessa sunnuntaina: Tuukka Kärkkäinen 4+0, Miika Pulliainen 2+0, Topi Leppänen 0+2, Joonatan Laitinen 0+2, Arsi Rosenberg 1+0 ja Antti Pulkkinen 0+1.

HuPan A-junnuille tappioita divarissa

Vain yhdeksän kenttäpelaajan voimin Haukiputaalle matkanneet Hukka-Pallon A-juniorit kärsivät kaksi varsin niukkaa tappiota A-nuorten I divisioonassa lauantaina. Abiristeilyn ja loukkaantumisten runteleman HuPan riveissä esiintyi neljä 4-5 vuotta vastustajia nuorempaa pelaajaa.

Avausottelunsa HuPa hävisi kovan taistelun jälkeen sarjajohtaja Oulun OFBC:lle 5-1. Peräti 34 kertaa torjunut maalivahti Juhani Järveläinen oli jälleen kerran mies paikallaan ja piti ottelun tasaisena loppuun saakka. HuPan ainoa heikko hetki tuli ottelun toisen erän lopulla, kun OFBC karkasi kolmen maalin johtoon alle kahdessa minuutissa.

Toisessa ottelussa yritteliäästi ja kurinalaisesti esiintynyt HuPa piti kotijoukkue Haukiputaan Heittoa todella ahtaalla. Ottelu ratkesi harmillisesti HaHen 5-3-johtoon vieneeseen onnekkaaseen alivoimaosumaan kolmannen erän puolivälissä. Osuma syntyi kesken hurjan HuPan painostuksen ja takaa-ajon.

HuPa pystyi vielä nousemaan maalin päähän ylivoimalla, kun Miika Pulliainen iski ottelun toisen osumansa hyökkäyspelin kapellimestarina häärineen Valtteri Hannelinin mainiosta esityöstä. Lopussa tasoituskin oli erittäin lähellä, kun HuPa veti hyvin torjuneen Tomi Sutisen pois maalilta ja yritti tasoitusta kuudella kenttäpelaajalla. Hyvästä HuPan yrityksestä huolimatta ottelu päättyi HaHen voittoon 5-4.

Vaikeista lähtökohdista huolimatta HuPa venyi pitkällä vierasreissulla erinomaiseen esitykseen. Valmennus oli tyytyväinen maalivahtipelin, nuorten pelaajien ennakkoluulottoman esiintymisen sekä tehokkaan erikoistilannepelaamisen lisäksi siihen, että joukkueen kokeneempi kaarti pelasi kokonaisuutena kauden parhaat pelinsä. Koko joukkueelle tarjoutuu vielä mahdollisuus esittää kauden parasta osaamistaan sarjan päättävässä kotiturnauksessa Varkauden liikuntatalolla lauantaina 24.2.

HuPan tehomiehet lauantaina: Miika Pulliainen 3+1, Valtteri Hannelin 1+3, Joonatan Laitinen 1+0 ja Topi Leppänen 0+1. Juhani Järveläinen 34 torjuntaa ja Tomi Sutinen 13 torjuntaa.

Hukka-Pallon B-junioreille voitot Kuopiosta

Salibandyseura Hukka-Pallon B-juniorit jatkoivat Savo-Karjalan alueen jatkosarjaa Kuopiossa sunnuntaina kahdella voitolla. Samalla joukkue varmisti paikkansa neljän joukkueen ylialueelliseen haastajafinaaliturnaukseen.

Hyvällä jalalla liikkeellä ollut Hukka-Pallo jyräsi avausottelussa Kontiolahden LeBa-96:n 13–3. Toisessa ottelussa HuPan hyökkäysvoiman sai puolestaan tuntea Nilsiän Apassit lukemin 12–3. Avausottelu oli alusta saakka HuPan näytöstä, ja juonikkaan, koko viisikkojen hyökkäyspelin lisäksi maalivahti Juhani Järveläinen pelasi huippupelin.

Toisen ottelun alussa HuPa oli hetken vaikeuksissa, kun Nilsiän Apassit siirtyi 1–0-johtoon ja heti perään HuPa sai viiden minuutin jäähyn. Kaksi alivoimamaalia yhdeksään sekuntiin käänsi pelin kuitenkin HuPalle, ja toisen erän alussa joukkue karkasi lopullisesti iskemällä neljä maalia kolmeen minuuttiin. Pelin ratkettua HuPa latoi lisäosumia leveällä rintamalla.

Turnauspäivän parasta antia oli koko joukkueen onnistuminen aktiivisessa hyökkäyspelaamisessa. Myös viisi maalia tuottanut ylivoimapeli ilahdutti HuPan valmennusta.

HuPan tehot Kuopiossa sunnuntaina: Tuukka Kärkkäinen 7+4, Joonatan Laitinen 6+3. Miika Pulliainen 3+4, Otto Kekki 2+2, Jeri Pylkkänen 2+1, Kalle Hartikainen 0+3, Tatu Karvinen 1+2, Juuso Vehviläinen 1+1, Antti Pulkkinen 1+1, Aleksi Honkanen 1+0, Arsi Rosenberg 1+0, Konsta Hannelin 0+1, Juhani Järveläinen 0+1 ja 14+6 torjuntaa

« Older posts

© 2018 Hukka-Pallo

Web design:Ilpo LoikkanenUp ↑