Hukka-Pallon B-juniorit jatkoivat salibandyn Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen aluesarjaa lauantaina Kuusankoskella. Päivän saldona oli komea voitto lukemin 10–3 Kuopion Welhoista ja 3–3 tasapeli SB Heinolaa vastaan.

Avausottelun Welhoja vastaan Hu-Pa ratkaisi jo avauserässä viemällä sen vakuuttavan esityksen jälkeen 5–0. Toisen erän pienen suvantovaiheen jälkeen Hu-Pa pääsi kolmannessa erässä taas omalle tasolleen ja onnistui maalinteossa niin yli- kuin alivoimallakin. Ilahduttavaa oli kaikkien kolmen kentällisen ehjä peli ja onnistunut viimeistely maalipaikoissa. Maalivahti Juhani Järveläinen pelasi puolustuksen lukkona varman ottelun.

Toisessa ottelussa SB Heinolaa vastaan pelattiin jo osittain runkosarjan sijoituksista. Hu-Pa meni ottelussa kolme kertaa johtoon, mutta Heinola nousi aina tasoihin. Kolmannessa erässä peli olisi voinut kääntyä kummalle tahansa, ja tasapeli oli ottelutapahtumiin nähden ansaittu lopputulos. Hieman onnekkaammalla viimeistelyllä Hu-Pa olisi voinut ratkaista pelin edukseen toisessa erässä. Toisaalta kolmannessa erässä läpi ottelun hienosti torjunut Tomi Sutinen piti Hu-Pan pisteiden syrjässä kiinni.

Turnauspäivän ilonaiheita olivat erityisesti ensimmäisen ottelun aktiivinen koko kentän puolustuspelaaminen ja sen seurauksena avautuneiden maalipaikkojen tehokas hyödyntäminen. Toisessa ottelussa tasapeliin venyminen saattaa osoittautua runkosarjan lopussa erittäin arvokkaaksi.

Hu-Pa on lohkossaan toisena ennen kahta viimeistä turnausta. Sarja jatkuu Varkaudessa sunnuntaina 29.1.

Hu-Pan tehot lauantaina: Tuukka Kärkkäinen 3+1, Joonatan Laitinen 2+1, Joni Asikainen 2+0, Jesper Ikonen 1+1, Lauri Kirjavainen 1+1, Veeti Koponen 1+1, Jani Suomula 1+0, Jesse Pehkonen 1+0, Miika Pulliainen 1+0, Aatu Björkstedt 0+1, Aatu Vyyryläinen 0+1, Arttu Holopainen 0+1,