Hukka-Pallon C1- salibandyjuniorit pelasivat Savo-Karjalan aluesarjan viimeisen turnauksen Varkaudessa, lauantaina 25.2.2017. Turnauksessa aluesarjan voiton jo aiemmin varmistanut Hukka-Pallo kärsi kauden ensimmäisen tappionsa Pisaballe Pieksämäeltälukemin 4-5 ja voitti Oupan Outokummusta 9-1.

Avausottelussa vastaan tuli Pisaba Pieksämäeltä. Ottelu oli panokseton, mutta ei Hukka-Pallo pystynyt pelaamaan vapautuneesti tasollaan kotiyleisön edessä, vaan pelasi kauden huonoimman pelinsä. Vaikka pelinavausongelmista kärsinyt Hu-Pa hallitsi pelitapahtumia selkeästi, vastustaja pystyi puolustamaan keskialueen ja Hukka-Pallon hyökkäykset ajautuivat kulmiin. Vastaavasti Pisaba onnistui harvahkoissa paikoissaan kovalla prosentilla Hukka-Pallon puolustuksen hyvällä avustuksella. Ottelun voittomaali tuli Pisaballe aivan pelin loppusekunneilla, ajassa 44.43 pelitapahtumia kuvaavasti Hukka-Pallon epäonnistuneen pelinavauksen seurauksena.

Tehot: Kalle Hartikainen 0+2, Konsta Hannelin 1+0, Antti Pulkkinen 1+0, Aleksi Honkanen 1+0, Miika Pulliainen 1+0, Jesse Pehkonen0+1 (erl) ja Leevi Launo 0+1. Maalilla Ida Koistinen.

Päivän ja koko aluesarjan päättäneessä viimeisessä ottelussa vastaan tuli Oupa Outokummusta. Ensimmäiseen otteluun verrattuna Hukka-Pallo sai lisättyä huomattavasti malttia pelinrakentamiseensa ja paikka paikoin pallollinen peli saatiin pyörimään mallikkaasti. Kaksi ensimmäistä erää Oupa pyristeli vastaan tutun sitkeästi. Kahden erän jälkeen lukemien ollessa 4-1 HuPalle.

Kolmannessa erässä Oupan puolustuksen selkäranka ratisi ja pallot alkoivat löytää tiensä Oupan maalin helpohkosti. Kolmas erä lukemin 5-0 ja koko peli 9-1 Hukka-Pallolle.

Tehot: Miika Pulliainen 1+3, Antti Pulkkinen 2+0, Aleksi Honkanen 2+0, Aleksi Rissanen 2+0, Topi Leppänen 2+0, Kalle Hartikainen 0+2,Jesse Pehkonen 0+2 ja Leevi Launo 0+1. Maalilla Ida Koistinen.

Otteluissa oli tarkoitus ottaa käyttöön uusia pelillisiä asioita jatkoturnausta varten, mutta asiassa ei onnistuttu käytännössä vielä halutulla tavalla. Tämä tietää asioiden ahkeraa harjoittelua tulevissa harjoituksissa.

Hukka-Pallo voitti Savo-Karjalan aluesarjan ja eteni valtakunnalliseen Play off- karsinnan ensimmäiseen vaiheeseen, joka pelataan 18.-19.3.2017. Turnaukseen osallistuu kahdeksan aluesarjojen voittanutta joukkuetta ympäri Suomea ja turnauksen voittaja etenee suoraan 1. divisioonan välieräotteluun. Turnausta isännöivä joukkue on vielä auki ja pelipaikka ratkeaa 13.3.2017.