Hukka-Pallon C1- salibandyjuniorit jatkoivat Savo-Karjalan aluesarjaa kahdella voitolla kauden kuudennessa turnauksessa, 4.2. lauantaina Kuopion Studentialla. Avausottelussa kaatuiApassit Nilsiästä 12-0 ja toisessa ottelussa Kuopion Welhot Diamonds 7-1. Turnauksessa Hukka-Pallo varmisti aluesarjan voiton ennen viimeistä turnausta, venyttäessään piste-eron kahdeksaan pisteeseen ennen Pisabaa ja Oupaa.

HuPa pelasi turnauksen ensimmäisen ottelun 11 kenttäpelaajan ja maalivahdin voimin. Toisessa ottelussa kokoon saatiin 10 kenttäpelaajan kokoonpano.

Avausottelu pelattiin Nilsiän Apasseja vastaan. Ottelu ratkesi ensimmäiseen erään, jonka HuPa voitti 5-0. Toinen erä jatkui ensimmäisen kaltaisena ja ottelu katkesi maalieroon ajassa 29.48 tuloksen ollessa 12-0.

Tehot: Miika Pulliainen 4+1, Jesse Pehkonen 1+4, Kalle Hartikainen 3+0, Aleksi Honkanen 1+1, Arsi Rosenberg 0+2, Leevi Launo 1+0, Aleksi Rissanen 1+0, Topi Leppänen 1+0, Antti Pulkkinen 0+1 ja Konsta Hannelin 0+1. Maalilla Ida Koistinen.

Toisessa ottelussa vastaan tuli Welhot Diamonds. Ensimmäinen erä oli pelitapahtumiltaan tasaista vääntöä, maalinteon aiheuttaessa tuskaa Hukka-Pallolle. Erän jälkeen tulostaululla oikeutettu tulos 1-1.

Peli ratkesi toiseen erään, jonka HuPa voitti 3-0. Kolmas erä jatkui Hukka-Pallon komennossa Welhojen pyristellessä vastaan parhaansa mukaan. Erä päättyi myös samoin 3-0 luvuin kuten toinenkin erä, pelin loppulukemat 7-1 HuPalle.

Tehot: Arsi Rosenberg 3+1, Miika Pulliainen 1+2, Aleksi Honkanen 0+2, Kalle Hartikainen 1+0, Aleksi Rissanen 1+0, Juuso Vehviläinen 1+0, Leevi Launo 0+1 ja Topi Leppänen 0+1, Maalilla Ida Koistinen.

Molemmissa peleissä yhteistä oli, että vaikka Hukka-Pallo lähti otteluihin ennakkosuosikkina, pysyi keskittyminen oikeissa asioissa ja joukkue pystyi kokonaan poissa jäähyaitiosta. Huomionarvoista oli myös, että kaikki joukkueen kenttäpelaajat pääsivät tehopisteille ja pelien yhteinen maaliero oli mukava 19-1 (+18) Hukka-Pallon C1 poikien eduksi.

Sarjaa on jäljellä yksi turnaus, joka on 25.2 kotiturnaus Varkaudessa. Turnauksessa on odotettavissa hyvätasoisia pelejä, sillä vastaan asettuvat tasapisteissä sarjan toista sijaa jakavatOupa Outokummusta ja Pisaba Pieksämäeltä.